Fahle galeriitänavast sai mõne kuuga pealinna üks kuumimaid peopaiku

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy

Fahle Pargi galeriitänav pakub üht Tallinna põnevaimat keskkonda ürituste korraldamiseks. Siia on kõigest mõne kuuga kujunenud meelispaik suurejooneliste pidude ja kontsertide, aga ka moeshowde, näituste ja erinevate esitluste korraldamiseks.

Fausto Capitali omaniku Sven Mihailovi sõnul on ainulaadse kontseptsiooniga klaaskatusega Fahle galeriitänava loomine äriarenduse keskmesse ennast täielikult õigustanud.

«Galeriitänava aktiivne külastamine aitab kogu piirkonda tutvustada ja siinsetel äridel ja büroodel kiiremini sisse elada. Tänava suurim restoran Argentiina kutsub nii õhtusööke nautima kui ka lõunapausidele koos teiste väiksemate toitlustajatega,» rääkis Mihailov.

Fahle Pargi galeriitänavale istutatud magnooliapuud, apelsini- ja sidrunipuud ning muud eksootilised taimed moodustavad koos ajalooliste paeseintega lummava atmosfääri erinevate sündmuste korraldamiseks. See on ainuke koht Eestis, kus saab jalutada õitsvas roheluses vulisevate kaladega veesilmade vahel ning kogeda suvetunnet igal aastaajal.

Fahle galeriitänava avaürituseks sai Mercedes-Benz S-klassi luksussedaani esitlus, oma suurejoonelise suvepeo pidas siin LHV, galeriitänavalt startis meeleolukas Suvereporter, moodi tutvustas Donna Nordica jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles