FOTOD ⟩ Tartu gaasiplahvatuses suuri kahjustusi saanud korteritel on ees uued tuletõkkeuksed

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Jaama 77 kortermaja Tartus.
Jaama 77 kortermaja Tartus. Foto: Gjensidige

Augusti keskpaigas Tartus Jaama tänava kortermajas toimunud rängas gaasiplahvatuses kahjustada saanud korterite taastamine on jõudnud siseviimistlustöödeni.

Taastamistöödega on jõutud niikaugele, et mõnes korteris tehakse siseviimistlust ja mitmes käivad korteriomanikega arutelud siseviimistlusdetailide osas.

Järgmiseks nädalaks on planeeritud fassaadipuhas, mille käigus eemaldatakse tahmakahjustused ja antakse majale värskem ilme, rääkis Gjensidige kahjukäsitluse osakonna juht Maarika Mürk.

Kindlustus hüvitab kõik vajaminevad remondikulud nii majas sees kui ka näiteks maja taga kahjustada saanud mänguväljakul.
Kindlustus hüvitab kõik vajaminevad remondikulud nii majas sees kui ka näiteks maja taga kahjustada saanud mänguväljakul. Foto: Gjensidige

«Jaama 77 kortermaja trepikoja elektritööd on valmis, paigaldatud on uued tuletõkkeuksed ning korteris, kus toimus plahvatus, on vahetatud kandvad konstruktsioonid,» rääkis Mürk. 

Kogu trepikojale on paigaldatud uus torustik ja taastatud küttesüsteemid. Mitmes korteris teevad maalrid siseviimistlust. 

Jaama 77 kortermajal oli kindlustatud nii hoone karp kui ka korterite siseviimistlus.
Jaama 77 kortermajal oli kindlustatud nii hoone karp kui ka korterite siseviimistlus. Foto: Gjensidige
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles