FOTOD ⟩ Paldiski maantee ja Madara tänava nurgale kerkib imeliste Toompea vaadetega kortermaja

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Aadressil Madara 1 kerkiv kortermaja.
Aadressil Madara 1 kerkiv kortermaja. Foto: 1Partner

1Partner arendab Tallinna kesklinna, Madara tänava ja Paldiski maantee ristumiskohal olevale krundile silmapaistva välimusega kuuekordse elu- ja ärihoone.

Hoone rajamise eest vastutava 1Partner Ehituse juhi Üllar Hinno sõnul on tegemist arhitektuurselt keeruka ja väljapaistva hoonega, mille kõige silmapaistvam osa on kõrgem torniosa. «Lähtuvalt hoone asukohast, kõrgusest, arhitektuurist ja sellest, et tegemist on nurgakrundiga, saab sellest selgelt piirkonna uus maamärk,» ütles Hinno.

Hoone esimesele korrusele tulevad kaubanduspinnad, teisele bürood ning kõrgematele tasanditele luksuslikud ning suurte terrassidega korterid.

Madara 1.
Madara 1. Foto: 1Partner

«Hoonele tulevad silmapaistvalt suured aknapinnad ning kõrgemate korruste kodudest avanevad Toompea vaated,» kirjeldas Üllar Hinno.

Madara 1 aadressile kerkiva 2500-ruutmeetrise netopinnaga majal saab olema kuus maapealset ja üks maa-alune korrus. Hoone ehitab 1Partner Ehitus ning selle arhitekt on Peeter Pere. Madara 1 elu- ja ärihoone ehitus algas 2021. aasta sügisel ning see valmib 2023. aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles