PILDID ⟩ Lapsepõlves sisekujunduspisiku üles korjanud Kristiine teab, et iga hea asi vajab veidi aega

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Kristiine ja Miku nägemus ühisest pesapaigast on aja jooksul palju muutunud. Noored kasvavad ja arenevad ühes punutava pesapaigaga.
Kristiine ja Miku nägemus ühisest pesapaigast on aja jooksul palju muutunud. Noored kasvavad ja arenevad ühes punutava pesapaigaga. Foto: Katrin Uusoja

Sisekujundus on Kristiinele alati suurt huvi pakkunud. Lapsepõlves meeldis talle sirvida paberkandjal ajakirju ning mõelda, kuidas ta oma tuba küll kujundada võiks. Tagasitee sisekujundusmaailma põnevate tahkude juurde leidis ta aga hetkel, mil hakkas elukaaslase Mikuga oma esimest ühist kodu otsima.

«Meil ei olnud isegi selge, kus me täpselt maandume, kuid iga potentsiaalse variandi jaoks hakkasin ma koheselt «moodboardi» koostama, et Mikule oma sisustusideid presenteerida. Kuna oma uues pesas maandusime me alles aasta-pooleteise pärast, siis sai neid erinevaid ideekaarte mitmeid koostatud,» meenutab Kristiine, kelle sõnul on nende nägemus ühisest kodust täna sootuks teistsugune, kui kaks aastat tagasi, mil sammud notarisse seati. 

Kuna noorte kodu sisekujunduspakett oli oma stiililt julge ja põnev, ei soovinud kumbki neist uude koju soetatava mööbli ja sisustuselementide arvelt allahindlust teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles