HINNAVÕRDLUS ⟩ Kust saab halloween'iks kõige soodsama kõrvitsa?

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Monstera / Pexels

Verivärske importpüha halloween on kohe-kohe kohal. Veel see nädal on ilmselt viimane aeg endale üks või miks mitte ka mitu kõrvitsat koju tuua. Anname väikese ülevaate, mis kilohinnaga Eesti suured toidupoeketid kõrvitsaid müüvad.

Suureks rõõmuks saab tõdeda, et üle euro ei tule Eesti toidupoodides kõrvitsakilo eest välja käia. Sellegipoolest varieerub kilohind eri kettides suuresti. Kõik kajastatud hinnad on võetud 22. oktoobri seisuga.

Kõige kõrgemat hinda küsib kõrvitsakilo eest Maxima – 89 eurosenti. Kuid arvestada tuleb tõsiasjaga, et Maxima kõrvitsad ei ole kodumaised, vaid pärit Leedust. 

Kuvatõmmis Barbora koduleheküljelt. 
Kuvatõmmis Barbora koduleheküljelt. Foto: Maxima / Barbora

Maxima hinnast 20 senti soodsamalt ehk 69 sendiga kilogrammi kohta saab omale kõrvitsa soetada nii Prismast kui ka Coopist. Kui tarbija soovib toetada kodumaist toodangut, siis seda pakub Coop. Prisma kõrvitsad on pärit Lätist. 

Kuvatõmmis ePrisma koduleheküljelt.
Kuvatõmmis ePrisma koduleheküljelt. Foto: ePrisma
Kuvatõmmis Coopi koduleheküljelt.
Kuvatõmmis Coopi koduleheküljelt. Foto: Coop

Viis senti soodsamalt pakub artikli avaldamise hetkel kampaania raames kõrvitsaid Rimi. Kõrvitsakilo eest küsitakse kuni 25. oktoobrini 65 eurosenti. Rimi pakutavad kõrvitsad on pärit Eestist. 

Kuvatõmmis Rimi koduleheküljelt.
Kuvatõmmis Rimi koduleheküljelt. Foto: Rimi

Kõige soodsama kõrvitsa saab koju tuua aga Selverist. Päikesekäru poes küsitakse kampaania raames kõrvitsakilo eest praegu kõigest 49 eurosenti ning toodang on puhta kodumaine. 

Kuvatõmmis Selveri koduleheküljelt. 
Kuvatõmmis Selveri koduleheküljelt. Foto: Selver
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles