Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Burger oli toores!

Copy
Toores burger ongi täiesti toores.
Toores burger ongi täiesti toores. Foto: Kristina Herodes

Vanalinn pole sugugi vaikne kant. Äsja lõi seal uksed valla uus söögikoht Peet Ruut. Pakutakse nii väärt taimi kui toorest liha. Aga kuidas maitseb burger, mis on täiesti toores?!

Grillitud kapsas. Mõni lihamaias mees jääks sellise menüüs leiduva roa peale ehk kukalt kratsima, aga minul hakkab suu vett jooksma. Ma jumaldan kapsast, käharkapsast, Brüsseli kapsast, milliseid hõrgutisi neist nutika kuumutamise, tüki või ja küüslauguga valmistada annab! Nii sean lühikeselt menüülehelt grillkapsast tuvastades vägagi reipad sammud äsja avatud restorani Peet Ruut.

Kuidas maitseb toores burger? Mismoodi mekib hall plöga, mis võiks vabalt teenida kõige koledama roa tiitli? Värsked luureandmed äsja avatud söögipaigast kõige ausamal moel edastatuna leiad siit!

Tagasi üles