PILDID ⟩ Põlenud WC-potist rikutud seinteni: vandaalide hävitustöö vastavatud Tondiraba pargi tualettruumis

Kodu.postimees.ee
Copy

Kui soditud seintega avalikud väljakäigud ei pane paljusid inimesi enam isegi kulmu kergitama, siis põlema süüdatud WC-pott on midagi uut. Just sellise vaatepildi tunnistajaks oli Lasnamäe päästekomando alles suve lõpus valminud Tondiraba pargi tualettruumis. 

Tondiraba rikutud tualettruum on võetud teemaks ka Facebooki grupis «Lasnamäe elanike teated», mille liikmed on nähtust pehmelt öeldes šokeeritud. 

«Uskumatu, et praegu veel niisuguseid õudusi korraldatakse! Peaks uurima Linnaosavalitsuse vastava ametniku käest, kas saaks pärast kordategemist valvekaamera panna. Olen kinnitatud osakogu liikmeks ja ootan kutset nõupidamisele, enne pole teada, kelle poole pöörduda...» kirjutab üks grupi liige. «Pole lihtsalt sõnu. Miks inimesed nii teevad?» lisab teine. 

Kui osad näevad lahendusena tualettruumi kasutamise eest makstava tasu suurendamist, siis kõik selle mõjusse siiski ei usu. «WC tasuliseks muutmine ilmselgelt ei aita, üks paneb raha ja 10 matsi vajuvad sisse. Videokaamerad oleks ehk väikeseks lahenduseks, kuigi selliseid debiilikuid ei peata miski!» leiab lasnamäelane. 

Milline võiks olla parim viis vandaalide eemalehoidmiseks? Jaga oma arvamust kommentaariumis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles