Läheb ehituseks! Stroomi ranna äärsele alale kerkivad A-energiaklassi elumajad

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Rannakalda uusarendus.
Rannakalda uusarendus. Foto: Arco Vara

Arco Vara sai Stroomi ranna äärsele Rannakalda arendusele ehitusloa. Tegemist on Stroomi rannas asuva mereäärse kinnistuga, kuhu järgmisel aastal kerkivad kolme- ja neljakordsed A-energiaklassi elumajad.

Arco Vara juht Miko Niinemäe ütles, et Rannakalda arendus on uus etapp Kodulahe kvartalist, mida Arco Vara rajab Merimetsa piirkonda Stroomi ranna lähedusse.

«Rannakalda kortermajad kerkivad meie kõige merepoolsemale kinnistule, majade ja ranna vahele jääb üksnes Stroomi rannast Rocca al Maresse kulgev kergliiklustee,» tutvustas Niinemäe, kelle sõnul jääb eri etappides ehitatavate hoonete vahele piisavalt ruumi.

Rannakalda uusarendus.
Rannakalda uusarendus. Foto: Arco Vara

Lammi 8 aadressile valmivasse Rannakalda uusarendusse ehitatakse 108 kodu, korterid on kuni viietoalised. Enamiku korterite juurde kuulub terrass või rõdu. Lisaks on Rannakaldasse ette nähtud ka viis äripinda.

Miko Niinemäe sõnul toimub parkimine maja all ning koostöös Enefit Voltiga rajatakse valmidus igale parkimiskohale elektriauto laadimisjaama paigaldamiseks. Kui parkimiskoha omanik soetab elektriauto ja soovib laadimisteenust, saab ta Enefit Voltilt selle rentida või osta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles