USKUMATUD LOOD ⟩ Inimesed paljastavad, kuidas on käitunud nende kõige lugupidamatumad külalised

Kodu.postimees.ee
Copy
Külalised. Pilt on illustratiivne.
Külalised. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Külaliste vastuvõtmine on põnev, kuid nõuab sageli palju ettevalmistust. Kahjuks leidub inimesi, kes kasutavad pererahva külalislahkust pahatahtlikult ära, tehes asju, mida majaomanikud ei unusta isegi aastate möödudes.

Inimesed jagavad Redditis kõige lugupidamatumaid ja kohutavamaid asju, mida külalised on nende kodudes teinud. 

1.

«Minu õel oli tavaks läbi astuda, mu naise riideid varastada, segadust külvata ja seejärel lihtsalt lahkuda. Kui me lukud ära vahetasime, siis näppas ta mu vanemate võtme. Lõpuks võtsime vanematelt ka võtme ära, kuid ta pääses ikka kuidagi sisse, täpselt nagu prussakas. Asi lõppes sellega, et kolisime uude kohta, temast piisavalt kaugele.»

2.

«Üks külas käinud paar võttis veel serveerimata koogi ja istus sellega lauda. Nad ei lõiganud endale isegi viilu, vaid hakkasid seda kahvlitega otse kandikult sööma. Keegi teine ​​ei tahtnud pärast seda kooki.»

3.

«Üks mu sõber pühkis puru taldriku asemel põrandale.»

4.

«Mu sõbra naine tuli meie vannitoast välja ja andis teada, et «laenas» mõned valuvaigistid, mille ta ravimikapist leidis. Seejärel magas ta suurema osa külastusest diivanil.»

5.

«Mu poja sõber (keskkoolis) avas kõik külmkapis olnud jogurtid. Ta ei söönud neid, vaid avas lihtsalt kõik fooliumist kaaned.»

6.

«Naabripoiss pühkis tuppa sisenedes oma mustad jalanõud vaiba vastu puhtaks. Ma ei saanud kunagi seda plekki välja.»

7.

«Minu sõber lõikas elutoas varbaküüsi. Olgu öeldud, et ta tuli vaid mõneks tunniks külla.»

8.

«Minu külalised otsustasid täielikult ümber korraldada raamaturiiuli, kus olin teosed liigitanud autorite ja žanrite järgi. Nad tahtsid, et see näeks välja hubasem, nii et nad lisasid hunniku asju, võtsid raamatud välja, paigutasid need ümber jms.»

9.

«Iga kord, kui ma kutsun ema mõne oma lapse sünnipäevale või muule pereüritusele, täidab ta auto hunniku inimestega, keda ma isegi ei tunne. Nad söövad kogu toidu ja tekitavad palju segadust. Ma absoluutselt ei mõista ema sellist käitumist.»

10.

«Üks mu hea «sõber» varastas külas käies mu kingi. Kulus paar korda, enne kui sain aru, et see on tema ja mitte keegi teine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles