GALERII ⟩ Homme avatakse IKEA Tartu planeerimisstuudio

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy

Homme, 25. novembril avab IKEA Tartus planeerimisstuudio, mis on esimene omataoline Eestis ja kogu Baltikumis.

Uus kohtumispaik pakub eelkõige mugavat ja kvaliteetset tuge kodusisustuslahenduste planeerimisel, et aidata klientidel kavandada individuaalsetele mõõtudele, vajadustele ja soovidele vastavaid sisustuslahendusi. Koroonaviiruse leviku minimeerimiseks tuleb planeerimisstuudio külastused ja planeerimiskonsultatsioonid veebis ette broneerida.

Individuaalsed erilahendused

Planeerimisstuudio eesmärk on toetada kliente IKEA mööblilahenduste (nt köögid, panipaigad jne) planeerimisel. Klientidele pakutakse üks ühele konsultatsioone, mille käigus jagavad IKEA professionaalsed planeerimisspetsialistid oma teadmisi ja aitavad leida personaalseid lahendusi. Samuti saavad soovijad kasutada kohapeal veebipõhiseid planeerimisprogramme ja küsimuste korral asjatundlike töötajate poole pöörduda. Lisaks planeerimisele on Tartu planeerimisstuudios võimalik ka juba välja valitud mööblit kohapealt tellida.

Samuti saab IKEA Tartu planeerimisstuudiosse veebitellimustele järele tulla, oste tagastada jne. IKEA Tartu planeerimisstuudios ei ole kohapeal tooteid, mida saab koheselt kaasa osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles