PILDID ⟩ Männipargis valmisid lõbusad atraktsioonid

Kodu.postimees.ee
Copy

Kevadel alguse saanud Männipargi rekonstrueerimistööd on jõudnud lõpusirgele ning oma koha on leidnud ka lõbusad loomakujulised atraktsioonid. 

Mustamäel asuva Männipargi rekonstrueerimistöödega tehti algust aprillis. Välja vahetati mänguväljakute ja pargiinventar, ehitati suur multifunktsionaalne spordiala, kus talvel hakkab paiknema 840 ruutmeetri suurune uisuväljak, lisaks veel ohtralt lilleniite ja põõsaid. 

«Tegemist on kauaoodatud, pikalt lihvitud ideega, mille tulemust saab juba õige pea käega katsuda ja ise kogeda. Jalgrajad on inspireeritud sipelgate liikumisradadest, mänguväljakutel kasutatakse floorat ja faunat tutvustavaid elemente. Park saab veelgi mugavamaks ja õdusamaks lastele, lapsevanematele, vanavanematele, tervisesportlastele, jalutajatele. Olen täiesti veendunud, et tulemus on Mustamäe esinduspargile kohaselt väärikas ning igaüks leiab sealt endale midagi meeldivat,» rääkis kevadel Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

2018. aastal Männi pargi rekonstrueerimiseks algatatud ideekonkurss toimus kaheetapilisena. 11 töö seast hinnati parimaks OÜ Lootusprojekt (Kersti Lootus, Kadri Uusen, Liivi Mäekallas, Kiur Lootus, Siim Lootus) ja OÜ Positiivne Pinnavorm (Lidia Zarudnaya) ideekavand «Männiöölane».

Vaata ka uuenevat Männiparki tutvustavat videot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles