Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Kiire nauding Kalamaja kaisus (1)

Seapraad vürtsika hapukapsa ja kartulilohkudega. FOTO: Triin Palmipuu
Seapraad vürtsika hapukapsa ja kartulilohkudega. FOTO: Triin Palmipuu Foto: Triin Palmipuu

SÖÖGIKOHT. Kunagi Kalamajas Niine tänaval masse sööma meelitanud Sesoon kolis juba jupp aega tagasi tillukesse hoovimajja seal lähedal. Toit on endiselt lihtne, soodne ja hea.

Planeerisin Sesooni külastamist ligi nädala. Kohviku lahtiolekuajad pühapäevast reedeni kella 8.30–15.30 ajasid veidi segadusse, sest pidin maha matma algse plaani minna sinna hea sõbraga õhtut veetma. Saabusin sinna seetõttu hoopis tööpäeva hommikul kell 11, otse kohvritega sadamast ja näljane nagu hunt.

Tagasi üles