Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Täiuslike ahjukartulite jaoks läheb vaja üht kummalist koostisosa

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kartul ei ole just kõige seksikam asi jõululaual, kuid igaühel on oma nõks, kuidas see mugul vähe põnevamaks teha. 

Kokal, nimega Eitan Bernath, on väga omapärane nipp, kuidas tagasihoidlikust kartulist üks imemaitsev ja põnev roog teha ning selleks läheb vaja majoneesi. Just nii! Majonees on komponent, mis teeb kartuli hõrguks. 

Kauss tuleb täita pisikeste kartulitega (soovitavalt koorimata) ning seejärel sinna purgitäis majoneesi kallata. Lisa juurde paprika-, sibula- ja küüslaugumaitseainet, hakitud peterselli, natukene soola ja pipart ning sega, kuni kartulid on majoneesi ja maitseainetega kaetud. 

Tagasi üles