Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Piimavaba banaanijäätis, mis valmib paari minutiga

Copy
Pehme ilma piimata banaanijäätis. Pilt on illustreeriv.
Pehme ilma piimata banaanijäätis. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kes meist ei armastaks jäätist! Aga tavaline poejäätis sisaldab palju lisatud suhkrut ning ka piima, mis kõigi jäätisesõprade toidulauale kohe kindlasti ei sobi. Täna jagame retsepti, kuidas valmistada sama maiust lihtsalt, kiirelt ja piimavabalt. 

Ettevalmistused:

Vali välja neli keskmise suurusega kollast banaani, mis on nii küpsed, et koore peale on juba tekkima hakanud mõned pruunid laigud ja täpid. Koori banaanid ära, lõika pooleks ning pane vähemalt kaheks tunniks sügavkülma.

Tagasi üles