NÄDALA KODU ⟩ Taivo Piller annab nõu: kuidas kuuske õigesti ehtida (6)

Betty Ester-Väljaots
Copy
Antiiksesse interjööri sobib kuusk, mille ehted meenutavad vanu aegu. 
Antiiksesse interjööri sobib kuusk, mille ehted meenutavad vanu aegu. Foto: Shishi

Kuidas siis oleks kõige õigem kuuske kaunistada? Kas ei piisa sellest, kui ehetega pappkarp kapi otsast alla võtta ning kuusk otsast peale kuule täis riputada. Selgub, et on ka nupukamaid viise pühadeks saabunud rohelist külalist kaunistada.

Florist ja sisekujundusfirma Shi- shi kaasasutaja Taivo Piller on aastate jooksul kavandanud ja ehtinud mitmeid kuuski, olgu kodudes, kontorites või kirikus.

Kuigi Shishi on disainiga tegelenud juba üle kahekümne aasta, jõudsid nad laiema avalikkuseni jõuluteemaga, kui hakkasid ehtima hiiglaslikku Niguliste kiriku jõulupuud, mis on igal aastal üllatanud põneva teemavalikuga ning juba kuuendat aastat oodatud jõuluüllatus, mida imetlema kogunetakse.

Alustati justkui oodiga kiriku aule ja uhkusele, Bernt Notke «Surmatantsule», nii et kuusel kõlkusid domineerivate ehetena luukered. Ühel aastal oli Niguliste kuusk paradiisiteema päralt ning okste vahel leidsid koha värviküllased linnud ja putukad. Sel aastal on Shishi kuusk inspireeritud värvide teemast: kuusel on kõikvõimalikes värvides suured ja väikesed kuulikesed.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles