KÕVA SÕNA ⟩ Turule jõudnud läbipaistva uksega nutikülmik hoiab toidu kauem värskena

Kodu.postimees.ee
Copy
Elegantse välimusega uute mudelite keskseks elemendiks on toonitud klaaspaneel.
Elegantse välimusega uute mudelite keskseks elemendiks on toonitud klaaspaneel. Foto: LG

Eesti poodidesse on jõudnud elektroonikafirma LG (LG Electronics) uuendatud disaini ja funktsioonidega 2021. aasta InstaView Door-in-Door külmikud, mille uued nutikad funktsioonid ja täiustatud jahutussüsteem aitavad hoida toitu kauem värskena.

InstaView külmikud on tuntud eelkõige selle poolest, et nende uks muutub pärast paari koputust läbipaistvaks ning võimaldab inimestel näha külmiku sisemusse ilma uksi avamata. Nüüdsest on mudelid saanud uue roostevabast terasest disaini ning stiilsed mustad raamid, mis sobituvad välimuselt teiste LG köögiseadmetega.

Elegantse välimusega uute mudelite keskseks elemendiks on toonitud klaaspaneel, mille valgustamiseks piisab vaid kahest kiirest koputusest, et näha, mis on külmiku sees. Klaaspaneel ulatub üle kogu parempoolse ukse ülemise poole, olles võrreldes eelnevate mudelitega märgatavalt suurem, et kasutajatel oleks võimalik saada külmiku sisust parem ülevaade. Door-in-Door ehk külmiku sees asetseva minikülmiku funktsioon vähendab külmiku avamisest tulenevat õhukadu ja seega taasjahutamisele kuluvat energiat.

Klaaspaneel toimib hästi ka ekraanina, kust saab köögis toimetamise ajal retsepte otsida ning kokkamisvideosid vaadata. Võrreldes eelkäijatega sisaldavad täiustatud versioonid nüüd uut integreeritud veeautomaati ning ümarat valgustit, mis õrnalt veedosaatorile valgust kumab, et seda oleks mugav kasutada ka pimedas.

Aitab vähendada toiduraiskamist

Tihti surutakse pungil külmikus asjad vastu seina, kattes seeläbi ventilatsiooniavad ja andurid, mis paraku soodustab toodete kiiremat riknemist, kuna nende vahel puudub õhuringlus. LINEARCooling süsteem minimeerib külmiku temperatuurikõikumisi, aidates ära hoida toidu riknemist ning DoorCooling+ jahutab uksesektsiooni läbi jääkapi esiosas asuvate ventilatsiooniavade. Kombinatsioonis aitavad need hoida puu-ja juurvilju värskena kuni seitse päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles