Jõulud läbi! Loe, mis on kõige halvemad kingitused, mis meie lugejad jõuluks saanud on

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Jõulud on selleks korraks läbi ja kingitused jagatud. Kuid iga kink ei ole alati meeltmööda. 

Kingituse üle nurised ei ole kindlasti viisakas. Ka kõige osavamad kingitegijad võivad vahel ämbrisse astuda. Vahel on halva kingi saamine lõbus, kuid vahel võib see lausa tundeid riivata. Küsime teilt, kallid lugejad, mis on kõige halvem jõulukingitus, mis te eal saanud olete ja mis selle halvaks tegi. Vajutades nupule «Soovin lisada oma andmed», saate ka oma eesnime meile saata!

Paneme teie vastused kokku, et järgmiste pühade saabudes saaks heita pilgu artiklile ja kingivalikutes mõned korrektuurid teha. Artikkel täieneb pidevalt!

Lugejate vastused:

Anonüümne: «Kooliajast mäletan oma suurt pettumust, kui sain kingiks maavillasest lõngast kootud salli. Täiskasvanuna on olnud kōige nōmedam jōulukink minu jaoks Vana Tallinna pudel.»

Kaspar: «Mulle kingiti mõned aastad tagasi jalgrattakummi parandamise komplekt. Mul ei ole jalgratast. Naeratasin viisakalt.»

Anonüümne: «Jalamatt ämmalt.»

Anonüümne: «Rakvere Aqva spa hotelli sussid (mida seal tasuta jagatakse).»

Triin: «Pooleteise liitrine pudel longerot ja kunstpärg ämmalt.»

Kadri: «Küünal ja igast pühade nänni. Küünal oli täiesti tavaline küünal, oleks siis lõhnaga vähemalt.»

Anonüümne: «Mu sõbranna 16-aastane poeg sai vanaemalt kärgpere käsiraamatu. Vanaema siis sõbranna eelmise mehe ema, sõbrannal uus mees, kellega ka laps tulekul.»

Siim: «Niimoodi ei mäletagi konkreetset kinki. Aga ilmselt mingi jõuluteemaline träni, mis ei oma mingit praktilist väärtust, eriti pärast jõule.»

Anonüümne: «Roosidega ehitud ja läikivate värvidega üle lakitud lillevaas. See vaas ise oli nii inetu, et iga lill oleks seal sees solvumisest surnud. Õnnetu jõulukink läks otseteed «rändkingituste» kappi ja kummalisel kombel sattus mulle paar aastat hiljem külla tuttav, kes seda ilget monstrumit ilusaks pidas ja endaga kaasa viis.»

Anonüümne: «Vanaema kinkis mulle kampsuni, aga kampsuni sees oli tema roosa ja auklik kombinee.»

Anonüümne: «Tükk seepi, mis lõhnas NIIIIII intensiivselt, et ühe nuusutamise peale hakkas pea tundideks valutama.»

Anonüümne: «Meil on jõuludel kombeks teha loosipakid (~30€). Käes olid jõulud ja kord oli minul, lugesin luuletust ja sain paki. Aga ohh pettumust – pakki avades oli selle sisuks lambaliha maitseaine 50g (hind kuskil 1,50€). Ilmselgelt pettumus, isegi kui oled täiskasvanu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles