NÄDALA RETSEPTID ⟩ Mida aastavahetusel lauale panna? Suupisteid muidugi!

Britt Rosen
Copy
Külluslik aastalõpulaud. Nauding nii silmadele kui ka suule. FOTO: Hele-mai Alamaa
Külluslik aastalõpulaud. Nauding nii silmadele kui ka suule. FOTO: Hele-mai Alamaa Foto: Hele-Mai Alamaa

VAEVAVABA AASTAVAHETUS. Fotograaf ja toiduentusiast Hele-Mai Alamaa katab aasta viimaseks õhtuks rikkaliku suupistelaua, mis ei sunni teda köögi vahet silkama ja lubab pererahval südamest pidutseda.   

«Minu lähenemine uue aasta alguse tähistamisele on pi-du! Vahet pole, kas kahekesi või suures sõprade seltskonnas, kuid tähtis on, et kõik saaksid rahus laua ümber istuda ja juttu veeretada. Mitte keegi, isegi perenaine mitte, ei peaks vahetpidamata pliidi ja ahju ääres asjatama, selg peolaua poole,» avab fotograaf ja toiduentusiast Hele-Mai Alamaa oma pere ja sõprade viimaste aastate vana-aastaõhtu toidulauatraditsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles