Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Viis head nippi, kuidas odavast mullist peen jook teha!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Uus aasta on kohe-kohe käes, mis tähendab ainult üht. Aeg on pudelitelt korgid maha lennutada ja kihisevad joogid klaasi kallata! Kahjuks on mulliga joogid kallid ning nende kõige paremate jaoks tuleb kukrut kõvasti kergitada. Ehk on mõni hea viis, kuidas ka odavale mullile karakterit lisada?

Suhkrukuubikud

Kui mulliga jook on liiga kibe, siis saab seda väga lihtsalt magusamaks teha. Viska klaasi üks suhkrukuubik! Kuid ära piirdu ainult sellega. Tilguta suhkrukuubikule paar tilka oma lemmik likööri ning aseta see alles siis vahuveini. Liköör lisab joogile täiesti uue maitsenüansi!

Tagasi üles