Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RETSEPTID Kuidas tippkokk Roman Zaštšerinski borši keedab? Kaks kiiret Aasia stiilis keedust pealekauba

Copy
Mooni boršisupp, mida keedetakse juba aastaid Roman Zaštšerinski pereretsepti järgi. FOTO: Madis Veltman
Mooni boršisupp, mida keedetakse juba aastaid Roman Zaštšerinski pereretsepti järgi. FOTO: Madis Veltman Foto: Madis Veltman

TÕHUS JA KERGE TALVETOIT. Õige borši valmistamine võtab aega, sobides nii pigem talviseks nädalalõpuroaks. Kuidas tippkokk Roman Zaštšerinski seda teeb?

Söön suppi, iseäranis borši paar-kolm korda nädalas, ütleb üks nimeka restoranikolmiku Mooni, Kolme Sibula ning Mantli ja Korstna peakokkadest Roman Zaštšerinski (pildil). Vahel ka uhhaad või kanasuppi. «Viimast keedan just laste pärast, neile see väga maitseb,» lausub tunnustatud köögipealik.

Tagasi üles