PILDID ⟩ Sa ei kujuta ette, kui kuninglik elamine selles Nõmme paneelikas asub!

Kodu.postimees.ee
Copy
Paneelmaja Nõmmel.
Paneelmaja Nõmmel. Foto: KV.EE

Paneelmajad on põnevad asjad. Ühes neist elab palju inimesi, palju peresid – kõigil neil oma maitse, oma viis, kuidas nad kodu kujundanud on. Paneelmajad on nagu omamoodi üllatusmunad, kunagi ei tea, mis selle fassaadi taga leida võib.

Üks tore üllatus asub Nõmmel. Pealtäha täiesti tavaline paneelikas peidab endas tõeliselt kuninglikku elamist. Kahetoaline korter on nagu miniatuurne Versailles'i loss, täis kulda ja karda. Ning miks mitte? Kes ütles, et elamine peab olema näotu? 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Vinge sisekujundusega korter asub paneelmaja neljandal korrusel ning ruutmeetreid on siin kokku 46,9. Elutoa suurus on 15 ruutmeetrit ning täisvarustusega köök, mis asub elutoast eraldi, on 6,9 ruutmeetrit suur. Magamistuba on valgusküllane ning seal on ruutmeetreid 17. Ka vannituba on uhke ja kuninglik ning muidugi käib korteri juurde ka oma garderoob ja rõdu.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Korteri asukoht on igati mugav. Ümber on rohelus ning jalutuskäigu kaugusele jääb kolm lasteaeda, spordiklubi, raamatukogu, terviserajad ja toidupoed. Ka bussid sõidavad siit läbi.

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Huvitundjad saavad korteriga lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles