PILDID ⟩ Veinikasiinost kokakoolini! Fahle parki koliv Bestwine toob moodsasse ärilinnakuse maagiat ja melu

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Fahle park. Pilt on illustreeriv.
Fahle park. Pilt on illustreeriv. Foto: Fausto Capital

Fahle Pargi sisehoovi äärde on kujunemas põnev temaatiliste eraürituste korraldamise ala. Kevadel kolib oma poe- ja peoruumid sinna Eestis ainulaadse kontseptsiooniga Bestwine. Nende kõrval avas uksed kunstigalerii Tallinn Art Space, kus toimuvad sündmused kunstihuvilistele. Mõlemad kohad on loodud klientidele eriliste elamuste pakkumiseks omas valdkonnas.

15-aastase ajalooga kvaliteetveinide maaletooja Bestwine laiendab kevadel oma haaret ja avab lisaks Kentmanni tänava esinduspoele 300 ruutmeerise veini-venue Fahle Pargis.

«Meie kirg hea veini vastu on inspireerinud veinihuvilisi kogunema Bestwine hubastes ruumides, et avastada veinimaailma põnevaid nüansse ja ammutada uusi teadmisi. Just ürituste läbiviimiseks me vajasimegi uusi ruume ja Fahle Pargi kõrgete lagedega ja ajalooliste paeseintega miljöö sobib selleks suurepäraselt. Loomulikult ootame Fahle Parki ka inimesi veini kaasa ostma ja tutvuma meie hoolikalt valitud veinikollektsiooniga,» rääkis Bestwine looja ja juht Triinu van Buuren.

Fahle Pargi Bestwine ruumidesse tuleb 100-ruutmeetrine ürituste ala, mille saab klaasseinte abil kolmeks väiksemaks ruumiks liigendada ning mida on võimalik rentida nii privaatseteks kohtumisteks, koosolekuteks kui lihtsalt mõnusateks koosviibimisteks.

Foto: Bestwine

Kokku mahutab see kuni 70-80 inimest. Bestwine ehitab Fahle ruumidesse ka köögi pop-up restoranide ja kokakoolide jaoks. Poesaali hiiglaslik veiniriiul mahutab 600 erinevat hoolikalt valitud veinisorti. Poe ette on võimalik parkida, et veinid mugavalt autosse tõsta. Ka Bestwine kontor kolib Fahlesse.

Eriliseks teeb Fahle Pargi Bestwine kontseptsiooni poe ja ürituste sünergia. «Meie menukate ürituste hulka kuuluvad lõbus ja hariv veinikasiino, veinikool ja erinevad degusteerimisüritused, mida Fahle Pargi rahvas saab peagi avastama tulla. Soovime tõsta inimeste veiniteadlikkust ning rikkalik veinivalik poeruumides võimaldab meil alati kõige uuemaid veinitrende ja põnevamaid maitseid tutvustada,» rääkis van Buuren.

Suvel plaanib Bestwine laiendada tegevust ka Fahle Pargi sisehoovi, kuhu Fahle Pargi arendaja Fautso Capital rajab ilusa haljastatud aia ja istumiskohad. Varem vaid autodega täitunud ajaloolise paberivabriku sisehoov muutub seega peagi üheks kaunimaks ja huvitavamaks roheliseks oaasiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles