GALERII ⟩ Maakleriks hakanud Kersti Toots müüb uhket villat: see on armastus!

Madis Kartau
, reporter
Copy

Eelmisel aastal maakleritööle läinud Kersti Toots müüb Keila-Joa külje all Merimõisa külas asuvat väga nooblit elamist. 

Kõigile tuli kindlasti üllatuseks, kui Toots teatas eelmisel aastal, et liitub Nordic Estates tiimiga ning hakkab maakleriks. Eestis on muidugi ka varem kuulsused maakleriametit proovinud nagu näiteks Uudo Sepp ja Ithaka Maria Harito. 

Oma uuest ametist andis Toots teada eelmise aasta märtsis tehtud Facebooki postituses.

Nüüd on asjad jõudnud nii kaugele, et Tootsi vahendada on üks eriti uhke elamine Keila-Joa külje all asuvas Meremõisa külas. Arhitekt Urmas Lõokese projekteeritud elamine valmis aastal 2006. Kahekorruselise hoone ehitusalune pind on 311,2 ruutmeetrit ning selle köetav pind 383,7 ruutmeetrit.

Tegemist on tõesti väga uhke ja glamuurse elamisega, kust pole ka puudu oma isiklik spaa. Toots alustab kinnistu kirjeldamist sõnadega: «Olles inspireeritud romantilisest Keila-Joast heljud Meremõisas privilegeeritud ajaloolistel radadel. Puudeladvad, mis lõppevad taevapiiril, jutustavad möödunud aegadest. Sina aga vaatad kuidas merepoolt puhub värskeid tuuli, tõmbad kopsud värsket õhku täis, kuulatad vaikust ja mõtled – c’est l’amour! (tõlgitult - see on armastus!)»

Selliseid uhkeid elamisi Eestis just ülejagu palju ei ole. Seega on tegemist võrdlemisi haruldase pakkumisega. Huvitundjad saavad villa kohta lähemalt uurida SIIT.

Copy
Tagasi üles