See igapäevane asi köögis, on ideaalne pesuvalgendi

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Valge pesu kaotab ajaga oma säravvalge ilme – see on paratamatu. Leiutatud on kõikvõimalikke tooteid, et nende ilu kauem säiliks, kuid valik on tohutu ja ega hinnadki teab mis väikesed ole. Õnneks on üks lihtne nipp, kuidas pesu taskukohaselt valgendada.

Tiktokker BurciBaci õpetab, et riiete valgendamiseks pole kalleid pesuvahendeid vaja. Sama töö teeb ära nõudepesuvedelik. Masinasse tuleb panna natuke eelnimetatud pesuvahendit, et mullid masinast välja vahutama ei hakkaks. See eemaldab riietelt tugevad plekid ja valgendab neid. Video juurde kirjutab ta, et masinasse tuleks ka tavalist pesuvahendit lisada. 

Kuigi BarciBaci kasutab pesuks kergelt roheka tooniga Fairy nõudepesuvahendit, soovitatakse kommentaariumis hoopis sinist värvi nõudepesuvahendit kasutada. See aitavad valgetelt riietelt kollased plekid välja saada. 

@burcibaci Which cleaning hack bave you adopted n never looked back? #clean #wash #washing #laundry #stain #cleantok #hack #fyp #tips #thegirlsthatgetitgetit ♬ original sound - Makenzie Wilburn
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles