Tippkoka memuaar: maailma parima pastakastme jaoks läheb ainult kolme asja vaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kiire elutempo juures on arusaadav, et haaratakse poest valmis pastakaste kaasa ja kallatakse see makaronidele. Kuid need kastmed on tihti täis suhkruid, säilitus- ja värvaineid. Lisaks on sellised kastmed võrdlemisi kallid ja söövad rahakotti korraliku augu.

Itaalia-Ameerika päritolu toidukirjanik Marcella Hazani kirjutas, et kõige parema pastakastme jaoks ei ole midagi erilist vaja. Piisab kolmest asjast, peenutseda ei ole vaja. 

Marcella, kes suri 2013. aastal, sündis 1924. aastal Itaalias ning emmigreerus täiskasvanuna USA-sse. Loodusteaduste õpetaja haridusega Marcella astus New Yorgis kokakooli ja sealt tema toidukirjaniku karjäär alguse sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles