PILDID ⟩ Skandinaavia disaini pärl Sindis

Kodu.postimees.ee
Copy
Korter Sindis.
Korter Sindis. Foto: KV.EE

Rahuliku ja rohelise Sindi linna südames müüakse imelist kahetoalist korterit, mis on väga maitsekalt sisustatud.

Korteris on hiljuti tehtud põhjalik remont. Kõik on siin uus – põrandad, vannituba, torud ja mööbelgi. Vähe sellest, et korter on kaunilt sisustatud, leiab sealt ka puupliidi ja ahju, mis on samuti uued. Enam ei pea muretsema peadpööritavate elektri- ja küttearvete pärast, kuna paar puuhalgu kütavad korteri soojaks ja söök saab ka valmis.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Kortermaja, milles on kokku kaheksa korterit, läheduses asub bussipeatus, pood, pagariäri, perearstikeskus ja kohvik. Sportlikud inimesed saavad maja kõrval asuval discgolfirajal taldrikut lennutada või tenniseväljakul palli taguda.

Pliit.
Pliit. Foto: KV.EE

Elutoas on suur ja heas korras puuküttega ahi, mille tagumine külg soojendab magamistuba. Korterisse on sel aastal paigaldatud ka kaugjuhitav õhksoojuspump ning paigaldatud reguleeritavad ventilatsiooniavad. Tube on korteris kokku kaks ja ruutmeetreid 48,8. Korteri juurde kuulub avar kelder ja puukuur. 

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Elamine on sisustatud äärmiselt maitsekalt. Mahedad ja rahulikud toonid teevad sellest täiusliku kodu noorpaarile või -perele, kes soovivad elada väiksemas linnas. Samas ei jää Pärnu siit kuigi kaugele.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles