GALERII ⟩ Aasta kauneim kodu jäi silma armastusega põhjamaise disaini vastu

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy

Ajakirja Kodukiri korraldatava kodukonkursi, 25-aastase ajalooga Aasta Kodu võitsid seekord Triinu Jaakson ja Romet Varts, kes on loonud endisele Kakumäe suvilakrundile Põhjamaade disaini lembese kodu.

Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula sõnul osales konkursil varasemast rohkem maale või kunagistele suvitusaladele kolinud noori peresid. Trendiks on saanud ka suurema lõõgastusala loomine koju. «Nii palju koduseid spaasid, basseine ja kümblustünne pole meie võistlusel enne olnud. See on covidi-aja märk – puhatakse rohkem oma kodus ja võõrustatakse külalisi. Ka võidukodus on otse elutoast pääs samas stiilis kujundatud sauna eesruumi.»

Aasta Kodu žürii liikme, Expert Eesti turundusjuhi Laura Laanjärve sõnul osales seekord mitmeid kodusid, kus kohtas julgeid värvitoone ja materjale. Teisalt aga kodusid, kus on lihtne, helge ja puhas Skandinaavia stiil. «Ka võidukodu jäi silma armastusega põhjamaise disaini vastu ning terviklike sisustuslahendustega,» ütles Laanjärv, kes toob esile ka julgemustriliste tekstiilide kasutuse.

Aasta kauneima aia rajajad on Teresa Lepikov ja Kaido Kroon Tartumaalt Pähkli talust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles