NÄDALA RETSEPTID ⟩ Vastlaks kuklit ja suppi, väikese vimkaga

Britt Rosen
Copy
Pontsakad ampsud: kohupiimavaht ja maasika-granadilli toormoos annavad pannkookidele pidulikuma moe. FOTO: Piret Pusse
Pontsakad ampsud: kohupiimavaht ja maasika-granadilli toormoos annavad pannkookidele pidulikuma moe. FOTO: Piret Pusse Foto: Piret Pusse

MOODSAD VASTLAD. Kuigi kumbki ei kuulu vanasse vastlaklassikasse, kõlbavad kohevad suflee-pannkoogid kohupiimavahuga ja kevaderoheline hernesupp ometi vastlaks imeliselt.  

Magusaäride masinavärk on juba vaat et kuu pakkunud vahukooremütsiga kukleid, nii et vastlapäevaks järgmisel nädalal on neist paljudel isu täis. Kui on nii, siis võib nende asemel küpsetada pontsakaid suflee stiilis pannkooke, pakub Pärnu kokk Piret Pusse. Kohupiimavahu ja maasika-granadilli toormoosiga maitsevad need võrratult, lisab mõne aasta eest Eesti aasta koka tiitliga pärjatud ning praegu koos koka Roland Visnapuuga väikest eheda käsitöötoodangu ja catering’i-ettevõtet Progurmaania pidav naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles