/nginx/o/2022/03/04/14406754t1h916c.jpg)
ODESSA VÜRTS UKRAINA KÖÖGIS. Ukraina rahvusköögi maitsepaletis on värve palju rohkem, kui paljudele tuntud borś, vareenikud või soolapekk salo, kinnitab Musta mere äärsest Odessast pärit Yuriy Chernov.
ODESSA VÜRTS UKRAINA KÖÖGIS. Ukraina rahvusköögi maitsepaletis on värve palju rohkem, kui paljudele tuntud borś, vareenikud või soolapekk salo, kinnitab Musta mere äärsest Odessast pärit Yuriy Chernov.
Enne, kui räägime Ukraina köögist, tahab Tallinna vanalinna restorani Odessa peakokk ja omanik Yuriy Chernov eestlasi südamest tänada. «Me oleme Eesti inimestele toetuse eest tohutult tänulikud. See on meile nii tähtis ja liigutab väga,» ütleb Chernov.