Skip to footer
Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

USA-s on liikvel liharöövel

Pilt on illustreeriv.

Georgia osariigi politsei otsib meest, kes väidetavalt murdis kohalikku restorani ja varastas üle 15 tuhande dollari väärtuses veiseliha

WSB-TV andmeil olid Uncle Jack'i steakhouse'i külmikud täis kvaliteetset veiseliha, mis oli sinna valentinipäeva ootuses varutud. Sissemurdjat ootas ees muljetavaldav valik erinevatest lihalõikudest, mille vahel sai ta rõõmsalt valida. Oli ka kõrgklassilist Kobe ja Wagyu veiseliha. Varas võttis endaga kaasa ka tuunikala ja lõhe.

Tegemist ei olnud esimese sissemurdmisega antud restoranis. Peale esimest sissemurdmist, langes restoran vaid loetud päevad hiljem uuesti röövli ohvriks. Restoran oli küll lukke ja muid turvasüsteeme tugevdanud, kuid ilmselgelt asjatult. Varas viis veel ohtralt liha kaasa.

Kahju suurus on restorani sõnul viiekohaline number. Kuid suurem probleem olevat selgitada klientidele, miks nende lemmikroad menüüst kadunud on. «Pidime olema oma külalistega väga avatud ja ausad ning meil ei jäänud muud üle, kui menüüd koomale tõmmata,» ütles restorani juhataja Eddie Elrod FOX5 Atlantale.

Varga tuvastamiseks vaadati üle turvakaamerate videosalvestised. Üllataval kombel tundis peakokk sissemurdja ära. Tegemist oli mehega, kes oli alles hiljuti restorani tööle kandideerinud. Mida varas sellise hulga lihaga teeb? Restorani omaniku Willie Degeli arvates müüb varas selle omakorda teistele restoranidele ning seda alla turuhinna.

Veidral kombel võtab restoran sissemurdmist omamoodi komplimendina. «Meie praed on järelikult piirkonna parimad,» kirjutas restoran oma Facebooki lehele ning lisas juurde #BEEFBURGLER ehk veiseliharöövel.

Kommentaarid
Tagasi üles