Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Vaevata valmivad suhkruvabad «lumepallid» on ideaalsed hilistalvised suupisted

Lumepallikommid. Pilt on illustreeriv.
Lumepallikommid. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sageli arvatakse, et küpsised teevad niivõrd maitsvaks ja nauditavaks just traditsioonilised koostisosad: jahu, või, suhkur, pähklid ja šokolaad. Aga kuidas kogeda magusanaudingut siis, kui üht või lausa mitut neist süüa ei tohi või soovi?

Inimesed piiravad ühe või teise toiduaine sisaldust oma menüüs mitmetel põhjustel. Paljud ei saa süüa näiteks pähkleid või gluteenirikast jahu tervise tõttu, ent üha rohkemad inimesed valivad (suures osas) taimse toidulaua ka puhtalt eetilistel põhjustel. Lumepalle meenutavate küpsiste retsept, mida teiega täna jagame, sobib nii veganitele kui ka paljudele allergikutele.

Tagasi üles