LUGEJA FOTOD ⟩ Lidli hinnasurve? Tuntud poekett üllatab kliente enneolematute pakkumistega

Kodu.postimees.ee
Copy
Soodushinnaga tomatit olid otsa saanud.
Soodushinnaga tomatit olid otsa saanud. Foto: Lugeja pilt

Möödunud nädalal avas Eestis kaheksa uut kauplust Saksa kaubakett Lidl, kes on tuntud oma madalate hindade poolest. Nüüd on mesimagusaid pakkumisi märgatud ka Prismas.

Postimehe lugeja saadetud fotode pealt on näha, et Prisma pakub hetkel eriti soodsa hinnaga näiteks banaane ja tomateid. Viimasena nimetatud toiduaine oli eilse õhtuse seisuga küll otsa saanud, kuid banaanidest, mille kilohind oli tavahinnast lausa 59 protsenti soodsam ehk 39 eurosenti, oli lett lookas. Tähele tasub aga panna, et osadele kaupadele kehtib hulgimüügi piirang 8 kilogrammi ostu kohta.

Soodushinnaga banaanid Prismas.
Soodushinnaga banaanid Prismas. Foto: Lugeja pilt

Selline vaatepilt on lugeja sõnul Prismas pigem ebatavaline. Varasemalt on kauplustekett ka ise meedia vahendusel öelnud, et nende üldine strateegia on tuua järk-järgult turule püsivalt soodsa hinnaga kaupu, mitte teha ajalisi sooduskampaaniaid. Hetkel leidub Prisma peremarketites veel mitmeid teisigi suure soodustusega tooteid. 

Kaupluse kodulehelt näeb, et poole kilose paki filtrikohvi saab kätte vaid 89 eurosendiga ning sama raske paki seahakkliha 1,09 euroga. Veel jääb silma 150 grammine pakk viilutatud Vene juustu, mille hind on hetkel 69 eurosenti (tavahind 1,89 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles