MURETTEKITAV Kurjategijad on jõudnud otsapidi jumalakotta

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Möödunud nädalal tuli mitu sissetungihäiret nii Harjumaalt kui ka Kohtla-Järvelt. Suuri kahjusid esialgsetel andmetel ei tekitatud.

Tiskres registreeris videovalve analüütika ehituse territooriumil liikumise, kus oli näha, et kolm noormeest kõnnivad soojakute poole. Meestel olid näod maskidega varjatud ja ühel neist kang käes. Liikudes soojakute poole, mehed vaatasid järjest soojakute akendest sisse, kuid peagi patrullekipaaži ja politsei saabudes, ei õnnestunud kedagi enam territooriumilt leida.

G4Si mobiilne videovalve edastas sissetungihäire ka ühest Tallinna kirikust. Keelatud tsoonis tuvastati kaks noormeest, kes turnisid tellingutel. Kohapeale saabunud patrullekipaažid peletasid isikud ära, kuid tabada neid ei õnnestunud.

Kohtla-Järvel sissetungihäirele reageerinud patrullekipaaž avastas, et ühe kioski turvakardin on lahti murtud ja vaateaken katki löödud. Kahtlusaluseid isikuid turvatöötaja piirkonnas ei märganud ja sündmuskohale kutsutud politsei registreeris vahejuhtumi. Esialgsetel andmetel kioskist midagi ei võetud.

«Kahjuks on sissemurdmiste arv tõesti muret tekitav, kuid need juhtumid näitasid selgelt kui oluline on valvesüsteem ja häiretele kiire reageerimine. Loomulikult on ebameeldiv, kui tuleb lõhutud aknaid või uksi vahetada, kuid sellega õnneks antud sündmuste puhul kahju ka piirdus,» ütles G4Si kommunikatsioonijuht Maxim Tuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles