See eemaldab kõik häbiplekid! Lidli tavatu pakkumine on rahva taas sumisema pannud (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Lidli kauplus Kristiine linnaosas.
Lidli kauplus Kristiine linnaosas. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Lidli poe külastajale jäi silma krõbeda hinnaga plekieemaldusvahend. On see ikka oma hinda väärt? 

Valge või värvilise tekstiili pesuks mõeldud 750-grammise plekieemaldusvahendi eest küsitakse 1000 eurot. See teeb vahendi kilohinnaks 1333,33 eurot. Sama sedeli kõrval hakkab silma liimi või kleeplindi sooduspakkumine.

Kummaga siis õigupoolest tegu on? «Suva, peaasi, et kleepub,» märgib kasutaja uinamuina. Kommentaarides leitakse, et küllap oli pakil saksakeelne kirjeldus, mis töötaja segadusse ajas. Kleepuvad on ju iseenesest mõlemad.

Plekieemaldusvahendi osas jagub sedapuhku arvamusi seinast seina. Paralleele tõmmatakse nii autotööstuse kui mainekahju parandamisega.

«See eemaldab ka igast häbiplekid nii füüsilisest keskkonnast kui ka vaimsest keskkonnast,» arvab kasutaja nimega miilits. «Eemaldab mainekahjud nii kohalikel kui välismaalastel, on SchlitterbahnRail temaga päri. 

«See on see vahend, mida autotootjad kasutavad oma säästumudelitel valgest või värvilisest metallist pleki eemaldamiseks värvikihi alt, et seda saaks järgmises autos kasutada. Ma olen alati mõelnud, mismoodi nad seda teevad,» kirjutab 50t5.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles