Kuidas teha eriti kiiresti ja lihtsa vaevaga kartuliputru

Naine
Copy
Kartulipuder.
Kartulipuder. Foto: Shutterstock

Kreemine kartulipüree on ülim – kuid selle valmistamine võib olla üsna aeganõudev ja raske. TikToki kasutaja Polly Pocketsy on jaganud oma platvormil nutikat nippi, kuidas kiirelt kartulipüreed teha.

«Ainult üks minut, et valmistada kõige pehmem kartulipüree,» väitis toidufanaatik postitatud video juures. Tema sõnul ei nõua lihtne trikk mingeid erilisi koostisosi ega köögitehnikat – vaja on vaid keedetud kartuleid (soovitavalt võrdseteks tükkideks viilutatud), veidi soola, võid, vahukoort ja mikserit.

@pollypocketsy Just diaxovered this HACK !! You’re welcome 😉 #potatoes #lifehack #learnontiktok #fyp ♬ Champagne Poetry - Drake

Videos näidatud juhised on lihtsad – kui kooritud kartulid on keedetud, lisa neile tubli lusikatäis võid ja veidi soola, seejärel blenderda see kõik elektrilise käsimikseriga kokku. Selle köögiseadme kasutamine kartulite käsitsi tampimise asemel ei säästa mitte üksnes su biitsepseid, vaid toob ka siidisema ja kohevama lõpptulemuse ning lühendab pudru tegemisele kuluvat aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles