Eesti üürifirma laieneb jõudsalt ja võtab sihikule Euroopa

Kodu.postimees.ee
Copy
Kallimate üürikorterite ostmisel küündib kuuüür kõrgelt üle 1000 euro, lisaks kommunaalmaksed. Pilt on illustratiivne.
Kallimate üürikorterite ostmisel küündib kuuüür kõrgelt üle 1000 euro, lisaks kommunaalmaksed. Pilt on illustratiivne. Foto: Scandium Living

Eesti terviklike üürimajade haldur Nestin Rent muutis nime ja plaanib kolme aastaga laieneda 2000 üürikorterini.

Ettevõtte uueks nimeks sai Scandium Living. Veel aastal 2021. oli neil kokku 105 korterit ja seda neljal erineval objektil. Ambitsioonikat eesmärki kommenteeriv ettevõtte turundusjuht Ildiko Siimon räägib: «Oleme Scandium Livinguga olnud koroonaaja kiuste väga edukad – majad näitavad kõrget täituvust, elanike rahulolu ning positiivset investorite tagasisidet. 2021. aastal panustasime palju automatiseerimisele, meeskonna laiendamisele ja süsteemide arendusele, mistõttu oleme valmis oluliseks portfelli laiendamiseks. Oleme oma töös väga tugevalt elanike heaolule keskendunud ja usume, et selles suunas on Eestis veel palju arenguruumi. Soovime olla teenäitajad ja heaks eeskujuks.»

Nimevahetus viidi läbi kindla visiooniga. «Meie eesmärk on kasvada üle-euroopaliseks tuntud üüribrändiks. Kuna meiega ühisesse Scandium Gruppi kuuluv Scandium Kinnisvara AS on samuti vaatamas aktiivselt Eestist väljapoole ja meeskondade vahel toimub aktiivne kompetentside jagamine, on mõistlik astuda see samm ühiselt,» selgitas Siimon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles