Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

RETSEPT Kergelt valmiv šokolaadimaius, millega end nädalavahetusel poputada

Copy
Kodune šokolaadimaius, pilt on illustreeriv.
Kodune šokolaadimaius, pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Millal oleks veelgi parem aeg endale midagi luksuslikult magusat ning dekadentlikku lubada, kui mitte nädalavahetusel? Oled ju ometi terve töönädala edukalt üle elanud ning see oivaline šokolaadine magustoit sobib enese poputamiseks ideealselt. Kõik šokohoolikud juubeldage!

Täna jagame retsepti, mille aluseks on traditsiooniline Itaalia pühademaius torrone. Kui tavaliselt tehakse seda mee, suhkru, munavalgete ja teiste lisaainetega, siis see versioon on veidi lihtsustatud, ent jätkuvalt oivalise maitsega teisend klassikalisest retseptist.

Selle maiuse valmistamiseks läheb tarvis vaid kolme koostisosa, kuid maitse on sellest hoolimata äärmiselt rikkalik. Vajaminevad asjad võivad sul juba sahvris ootel olla, sest tegemist on toiduainetega, mis üleilmselt armastatud.

Tagasi üles