Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Salakoostisosa, mis teeb munapudru eriti kreemjaks

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Munapuder on üks lihtsamaid asju, mis hommikul kiiruga valmis teha. 

Liiga kaua pannile jäänud munad muutuvad kummiseks. Üleüldse on õige tasakaalu leidmine temperatuuri ja aja vahel pea võimatu. Kas leidub äkki nipp, mis tagab, et munapuder tuleks alati välja pehme ja õhulisena? 

Enne munade pannile viskamist tuleb need läbi kloppida. Paljud lisavad munadele piima, et puder õhulisem ja pehmem tuleks, kuid piima asemel tuleks kasutada hoopis hapukoort. Täpselt nii! Iga kahe muna kohta tuleb segusse lisada vähemalt üks supilusikatäis hapukoort. Kui oled otsustanud proovida munaputru hapukoorega teha, siis piima lisama ei pea. 

Tegemist on nipiga, mida kasutab oma restoranis Michelini tärniga pärjatud peakokk Justin Ferguson. Tema sõnul on tulemus kreemjas ja rikkalik.

Tagasi üles