Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Võtaks lihavõtteni lihata: veganrestoran V

Copy
Kirju Caesar: toitev ja mahlane. FOTO: Mikk Mägi
Kirju Caesar: toitev ja mahlane. FOTO: Mikk Mägi Foto: Mikk Mägi

*2014. aastal avatud V on Eesti esimene täistaimetoidu restoran.

*V-s saab söönuks nii vegan kui ka kõigesööja.

*Pakutakse isegi burgerit ja friikartulit.

Või, või ja veel kord või, ütles kunagi prantsuse Michelini tärni kokk Franck Putelat, kui küsisin, mis on tema meelest maitsva toidu saladus. Paljus see klassikalise kokanduse puhul nii ongi. Ent just selles peitubki minu jaoks veganitoidu võlu ja intriig. Veganikokas peab olema kõvasti leidlikkust, head tunnetust ja loomingulisust, et ükski maitsenäsa ei tunne puudust võist, kohupiimast, juustust ega munast, lihast rääkimata. V kokkadel seda on ja silmad saavad ahnelt süüa niikuinii.

Tagasi üles