PILDID Kes ees, see mees! Tallinna kesklinnas otsib omanikku stiilne auhinnatud pesapaik

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Müüki on tulnud pealinna üks ainulaadsemaid pakkumisi – avar ja päikeseküllane lõunapoolne korter Tallinna kesklinnas Tõnismäe ja Uue-Maailma piiril. Kodu pälvis 2019 aastal Kodukirja «Aasta Kodu» renoveerimise kategooria eripreemia. Piilume veidi sisse ka!

Staninlistlikus kortermajas asuv kolmetoaline korter on 3,2 meetri kõrguste lagedega. Neljakorruselise maja viimasel korrusel paikneva korteri remondil on säilitatud võimalikult palju selle originaaldetaile, sealhulgas pilkupüüdvaid laekarniise ja imetabast kalasabaparketti.

Foto: KV.EE

72,6-ruutmeetrises korteris on avar magamistuba, valge ja ruumikas kodukontor ning köögiga ühendatud elutuba. Samuti on siin WC ja vannituba. Korterile on väljastatud E-energiamärgis.

Foto: KV.EE

Hubase pesapaiga kütab soojaks tsentraalne keskküte, soe vesi tuleb elektriboilerist (seda on võimalik ühenduda maja tsentraalse gaasiga). Tänavamüra eest kaitsevad kontorisse ja magamistuppa paigaldatud kolmekordsed pakettaknad, köögis ja elutoas on kahekordsed pakettaknad.

Foto: KV.EE

Kommunaalkulud jäävad korteris suvekuudel 118 euro piirimaile ning võivad krõbedatel talvekuudel ulatuda veidi üle 300 euro. Uuri imelise pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE huvi korral veidi lisaks!

Foto: KV.EE
Copy
Tagasi üles