![Pilt on illustratiivne.](http://f12.pmo.ee/VBuwc2tc8YJ0uPKiuj2Ip6AHNmM=/1442x0/filters:focal(57x284:999x1517):format(webp)/nginx/o/2022/03/25/14445220t1h3fae.jpg)
Tuleb välja, et teatud toiduained, eeskätt piimatooted nagu juust ja hapukoor, sisaldavad suurel määral histamiini, mis paneb nii mõnegi kontrollimatult aevastama.
Tuleb välja, et teatud toiduained, eeskätt piimatooted nagu juust ja hapukoor, sisaldavad suurel määral histamiini, mis paneb nii mõnegi kontrollimatult aevastama.
Peaaegu kõik toidud sisaldavad histamiini, kemikaali, mida meie organism vabastab vastuseks allergeenidele, ütleb Ameerika dietoloog ja telesaatejuht Priya Tew. Histamiin on orgaaniline ühend, mida omandame koos toiduga ning mida toodab ka meie keha, kirjutab Daily Star.