PILDID Üks miljonist! Pirital otsib omanikku uhke juugendstiilis villa

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Pirita kloostri vahetus läheduses on müüa uhke juugendstiilis villa.

Pirita jõe ääres paiknev imeilusa juugendstiilis villa disaini ja arhitektuuriga pole tagasi hoitud. Hoones on üle 10 toa ning 530 ruutmeetrit elamispinda ja üldpinda üle 700 ruutmeetri. Pirita kloostri varemed asuvad majast 100 meetri kaugusel.

Foto: KV.EE

Luksusvilla esimesel korrusel asuvad avar ja valgusküllane elutuba, köök-söögituba, terrass ning saunakompleks. Esimesel korrusel asub ka garaaž kahele autole, kust on eraldi sissepääs maja esikusse. Teiselt korruselt leiab viis magamistuba, külalistetoa, kabineti, kaks vannituba, duširuumi, pesuruumi ja kaks rõdu.

Foto: KV.EE

Kolmandal korrusel on kinotuba ja neljandal asub suur avar pööning, mis on võimalik tubadeks ehitada. Maja terrassilt ning rõdudelt avaneb erakordne vaade Pirita jõele. Lisaks on veel hoovis suur soojustatud kuur kuhu mahub veel üks auto, kuuril on nii teine korrus kui ka kelder.

Foto: KV.EE

Hoone on kavandatud selliselt, et eluruumid oleksid orienteeritud edelasse ja kagusse vaatega Pirita jõe ja jõesaart ümbritseva kanali poole. Elamu on ehitatud traditsioonilise välimuse ja looduslähedaste materjalidega.  Samuti on majal ka paadikoht ning ligipääs merele.

Foto: KV.EE

Uuri põneva pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE huvi korral lisaks!

Copy
Tagasi üles