PIILU SISSE ⟩ Puudu on naabrimees, kes akna taga jõllitab! Põhja-Tallinna korteripakkumine on netirahva leili ajanud

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Telliskivi Loomelinnaku vahetus läheduses on pakkumisele tulnud 18,3-ruutmeetrine korter. Hommiku- ja õhtupäikesele avatud väikekorteri planeeringu juures on aga midagi, mis pehmelt öeldes soovida jätab. 

20. sajandi alguses ehitatud majas asuv korter on kuulutuse järgi heas seisukorras, avar ning valgusküllane. Korter asub logistiliselt suurepärases Pelgulinna miljööväärtuslikus keskkonnas – kõik eluks vajalik on siin käe-jala ulatuses. Sama kehtib korteri planeeringu kohta. Nimelt leiab tillukese korteri kööginurgast WC-ga dušikabiini. Jah, sa lugesid õigesti, WC-potiga dušikabiini!

Foto: KV.EE

Kuna 18,3-ruutmeetrises korteris ei ole sisustamise ja mööbeldamisega kuigi palju mänguruumi antud, otsustas selle omanik tualeti arvelt kokku hoida ja see dušikabiini paigutada. Väike kööginurk ning diivaniga elutuba on siit vaid sammu kaugusel!

Kinnisvarakuulutus on üles riputatud Eesti Redditi leheküljele, kus arutletakse korteri otstarbe, hinnaklassi ja mõttekuse üle. Näiteks leiab kasutaja D0D, et korteri tulevane elanik ei vääri siin elus sõpru. 

JumpShot17 lajatab: «Ulme... 61 000 selle eest, et «peldik» on köögis/elutoas.» 

Fluffy_Chair2581 näeb selles aga ainult praktilisust. Ta kirjutab, et pealinna kiire elutempo juures võimaldab korteri planeering kolme asja korraga teha: vetsus käia, pesta ja suppi süüa. 

Paljudele tundub kuulutus sedavõrd totter, et nii mõnigi kommenteerijatest keeldub seda uskumast. 

«Puudu on naabrimees, kes akna taga jõllitab, aga muidu päris hea photoshop,» kirjutab rakzcs. «Tavapärane müügijutt oleks ilmselt: Unikaalne ja meeliköitev lahendus. Tegelt reaalselt ma ei suuda uskuda seda,» lisab Eostrix

Kuid leidub ka neid, keda kõnealune müügikuulutus ei üllata. Näiteks meenub zopiclownile sarnane juhtum Nõmmelt, kus korteri kööginurka oli paigaldatud väike inglise stiilis vann. 

Kasutaja skleroos meenub seepeale: «Kunagi elasin mingis majas kus oli dušikardin vetsu ukse asemel. Siis oli ka vaja strageegiliselt ajastada oma tegemisi.» Kasutaja hullwtf on aga palju hullemat näinud. «See on veel mõnus korterilaadne toode. Tartusse Pepleri tänavale ehitatakse konkreetseid riidekappe ja müüakse 40-50kiloga korterite pähe,» kirjeldab ta.

Copy
Tagasi üles