Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Pühapäevane kohtumispaik, brantš südalinnas

Copy
Laudu jagub küll väikestele, küll suurtele seltskondadele. FOTO: Silver Raidla
Laudu jagub küll väikestele, küll suurtele seltskondadele. FOTO: Silver Raidla Foto: Silver Raidla

Brantšid on restoranimaailmas aina populaarsemad. Südalinna Tallink City Grill House`i polnudki võimalik esimese tahtmise peale pääseda, aga järjekindlus tasus ära: värske toit ja maitsete pillerkaar muutsid pühapäeva lausa gurmeelikuks.   

See oleks nagu suur sünnipäevapidu, käib peast esimesena läbi, kui kunagise Tallinna teenindusmaja, praeguse Tallinki hotelli restorani City Grill House’i söögisaali astume. Rahvas pulbitseb, melu on suur, mõnes lauas ei hoita vahuveiniga tagasi. See on restorani igapühapäevane brantš, hiline hommikusöök, mis kulgeb aeglases rütmis pärastlõunani välja. Linnarahva seas tundub see olevat nii popp, et söömaajale pääsemiseks tuleb kohad aegsasti kinni panna.

Tagasi üles