VIDEO ⟩ Pandeemia kummaline kõrvalmõju: hotell pakub öömaja toataimedega reisijatele

Kodu.postimees.ee
Copy

Kentuckys asuv hotell reklaamib end kui «maailma esimene taimesõbralik hotell». 

Lexingtoi linnas asuv Elwood Hotel & Suites pakub majutusteenust inimestele, kes reisivad toataimedega. Kohaliku turismiameti VisitLEXi poolt läbi viidud uurimistöö viis järelduseni, et nõudlus sellise teenuse vastu on olemas. Koostööd alustati just nimelt Elwood Hotel & Suitesiga, et vastav teenus reaalsuseks teha.

«Mitmeaastane pandeemia on tekitanud olukorra, kus lemmikloomadest on saanud beebid ja taimedest uued lemmikloomad,» kirjutas VisitLEX pressiteates. Teenust hakatakse pakkuma alates 8. aprillist. Toataimedega reisijatele on hotellil pakkuda kuus sviiti, milles palju looduslikku valgust. 

«On palju lemmikloomasõbralikke hotelle. Miks mitte pakkuda sama külalislahkust ka neile, kes armastavad oma taimi sama palju kui loomi. Leidsime, et on igati mõistlik teha koostööd VisitLEXiga, et viia meie pakutav hotellikogemus uuele tasemele ja julgustama inimestel oma armastatud taimi seiklustele kaasa võtma,» ütles hotelli äriarenduse direktor Barbara Jean Josey.

Hotell pakub taimedega reisijatele mitmeid teenuseid, et nii inimene kui ka taim end hästi tunneks, näiteks erinevad väetised, veeprotseduurid, valgusvannid ja palju muud. Kõik taime heaoluks vajalik on hotellis olemas ja nirumate tegelaste elule turgutamiseks on kohal ekspert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles