PILDID Imeline loft-tüüpi korter Tallinna kesklinnas!

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba.
Elutuba. Foto: Uus Maa Kinnisvara

Tallinnas, Raua tänaval, müüakse stiilset ja maitsekalt sisustatud korterit.

20. sajandi algul rajatud silmapaistva arhitektuuriga juugendstiilis maja esimeseks omanikuks oli krahvinna Maria Stenbock. Algselt oli maja mõeldud üürimajaks, kus peatus ka krahvinna ise, kuid samuti ka jõukamad linnakodanikud, kes Tallinnas lühemat või pikemat aega peatusid.

Hoone välisvaade.
Hoone välisvaade. Foto: Uus Maa Kinnisvara

Tsaariaegne hiilgus taastati 2018. aastal, kui majale uue elu sisse puhuti. Majas suudeti renoveerimise ajal taastada suur osa punastest tellisseintest, trepihall ja ka ajalooline kassettlagi sissekäigu juures.

Kuuekorruselises majas on ühe- ja kahetoalised, eelkõige investoritele mõeldud, mikrokorterid ja läbi kahe korruse kõrguvad loftid. Müügisolev korter on selle maja kõige suurem – 44,7 ruutmeetri suurune hea stiilitunnetusega ja kvaliteetselt sisustatud loft.

Köök.
Köök. Foto: Uus Maa Kinnisvara

Loft on väga hea planeeringuga – sissepääsu juures on praktiline esik, kuhu saab mugavalt jätta üleriided ja jalanõud, mis samuti eraldab välisukse diskreetselt elutoast.

Esiku lähedusse jääb ka luksuslikult sisustatud vannituba ning teisele poole jääb köögi osa. Köögist edasi jätkub kahe suure aknaga elutuba koos hubase eraldatud lugemisnurgaga ning teisel korrusel on 16 ruutmeetri suurune magamistuba.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: Uus Maa Kinnisvara

Köögis on olemas kõik vajalik mugavaks kokkamiseks – külmik, nõudepesumasin, induktsioonpliit, ahi ja kubu. Uuele omanikule jääb täielikult sisustatud köök koos tehnikaga ja köögitarvikutega.

Lofti juurde kuulub lisaks veel ühiskasutuses olev päikeseline katuseterrass imeliste vaadetega linnale ja osaliselt ka merele, jõusaal, pesuruum kvaliteetsete pesumasinate ja kuivatitega, samuti majasisene jalgrattahoiuruum. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Vannituba.
Vannituba. Foto: Uus Maa Kinnisvara
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles