Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

KAS TEADSID? 8 üllatavat toitu, mida saab sügavkülmutada

Copy
Sügavkülmutamine on üks nipp, kuidas vähem toitu raisata ja rohkem raha kokku hoida.
Sügavkülmutamine on üks nipp, kuidas vähem toitu raisata ja rohkem raha kokku hoida. Foto: Shutterstock

Kuna elu muutub üha kallimaks, otsivad paljud meist võimalusi, kuidas toidule kuluvat raha säästa. Me kõik teame sedagi, kui palju abi on seejuures tagasihoidlikul sügavkülmikul. Kuid kas teadsid, et saad sügavkülmutada ka allpool nimetatud toiduaineid?

Või

Soolatud või säilib külmutatud kujul kuni üheksa kuud, soolamata või aga kuus kuud. Võid külmutada on lihtne: mähi see tihedalt toidukilesse või fooliumisse, enne kui selle sügavkülma paned.

Tagasi üles