VIDEO ⟩ Mängurong, maalid, antiik ja disainerrõivad: vaata, mis Ukraina kinni nabitud oligarhilt konfiskeeris (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Viktor Medvedtšuk.
Viktor Medvedtšuk. Foto: Ukrainian Presidential Press Office / AP / Scanpix

Mõni päev tagasi Ukraina julgeolekuteenistuse (SBU) poolt kinni peetud oligarhilt Viktor Medvedtšukilt konfiskeeriti kõvasti vara.

Postimees vahendas, et Ukraina juurdlusbüroo palvel on Medvedtšukilt ja tema abikaasalt konfiskeeritud kokku 154 ühikut kinnisvara. Konfiskeeritud ühikute seas on 30 krunti, 32 korterit, 23 maja, 27 parklat, jaht ja 26 luksusautost koosnev autopark.

Slidstvo.Info ajakirjanikud käisid ühes Medvedtšukilt konfiskeeritud mõisas. Mõisahoones oli enne sõja algust käinud renoveerimistööd, kuid kõik varandus oli seal alles. Leiti sealt kallist mööblit, hulga maale, kusjuures enamikel neist ilutses Medvedtšuki abikaasa. Ka leiti antiike, mil sertifikaadidki kaasas ja hulga disainerrõivaid.

Kõige kummalisem leid oli aga peidetud õue, kamuflaaž võrgu alla. Selleks oli rongivagun koos oma platvormiga. Rööpaid siin ei ole, seega on tegemist väga suure ja kalli mänguasjaga. Vagun on seest kaetud kulla, karra ja sametiga. Slidstvo.Info andmeil olla see vagun kingitus Medvedtšuki naiselt Oksanalt.

Mida põnevat Ukraina ajakirjanikud Medvedtšuki häärberist veel leidsid, näeb videost.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles