Vaata, kui lihtne on omal käel peegelseina meisterdamine!

Kodu.postimees.ee
Copy
Ashley'i peegelsein.
Ashley'i peegelsein. Foto: @our_gaff_ / CATERS NEWS / Scanpix

Šotlanna tahtis oma köögi seinale uue elu sisse puhuda, kuid oma idee teostamiseks nappis tal vahendeid.

Ashley Donelli, kes elab Glasgows, tahtis kööki peegelseina. Ta küsis hinnapakkumisi, kuid need käisid üle jõu. Kõik küsisid vähemalt tuhat naela ehk 1200 eurot. 

Oma unistusest ta ei loobunud, vaid lähenes probleemile loominguliselt. Koos oma partneri Johniga, otsustasid nad peegelseina ise valmis teha. Oma projekti jagasid nad ka TikTokis, kus see on nüüdseks üle miljoni vaatamise kogunud. Tuleb välja, et efektse peegelseina meisterdamine ei olegi teab mis keeruline ülesanne ja ei maksa ka suurt midagi.

Esmalt värvisid nad seina süsimustaks. Seejärel ostsid nad peeglid, mille tüki hind oli 1,75 naela ehk natuke üle kahe euro. Veel ostsid nad kahepoolsed kleepsud, mille kinnitasid peeglite taha. Kui kleepsud paigas, asetasid nad peeglid seina nii, et moodustuks korrapärane muster. Nii lihtne nende projekt oligi. Tulemus on igati pilkupüüdev ja Ashley on sellega väga rahul.

@our_gaff_ Read my blog if u want to know more 🌞✨#mirrorwallhack #mirrorwall #ikeahack #learnontiktok #diningroomdecor #diningroommakeover ♬ Originalton - aliyah🧿
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles