:format(webp)/nginx/o/2022/04/20/14494071t1h4613.jpg)
Loomuse liige Lene Otenurm pakub inspiratsiooniks hõrgutava kotlettide retsepti, mida saab soodsate ja väheste koostisosadega kiirelt valmistada.
Loomuse liige Lene Otenurm pakub inspiratsiooniks hõrgutava kotlettide retsepti, mida saab soodsate ja väheste koostisosadega kiirelt valmistada.
Külmkapp on tühi, aga süüa ju tahaks! Äkki kuivainete riiulis leidub veel midagi? Vaja on ainult üht oapurki, väikest sibulat, natuke jahu ning viimast tilka BBQ-kastest, mis pudelipõhja (loodetavasti) veel jäänud on ning saabki juba meisterdada midagi maitsvat. Mis jahu retseptis kasutad, on sinu enda valik. Katsetada võib nii nisu-, kaera-, odra- kui ka pähklijahuga.
240 g kidney ube
1 väike sibul
1 spl BBQ-kastet
1 spl jahu
näputäis soola
+ natuke toiduõli praadimiseks
Pese ja kurna kidney oad ning purusta kahvliga kausis. Haki sibul peeneks ning sega ubade hulka koos soola, jahu ja BBQ-kastmega. Kuumuta pann keskmisel kuumusel ning lisa toiduõli. Vormi kätega pätsid ning prae mõlemalt poolt umbes 2 minutit.